web analytics

ÚJ ÜNNEPI-TÉLI SZÍNEK AZ ŐSZI KÖRMÖSNAPON

Őszi-téli és ünnepi minták, díszítő ötletek szalonmunkára szabva, új ünnepi, illetve téli színek és árnyalatok, fantasztikus akciók – ez csupán néhány azok közül, melyeket szuperérdeklődés kísért a Crystal Nails rendezvényén, az őszi KÖRMÖSNAPON.

A Crystal Nails Nemzetközi Bajnok Oktatói, meghívott sztárvendégek – Csobot Adél és Dobson Zozo Zoltán –, divatbemutató modelljei – Magenta Fashion Show –, valamint 2013 Szépségkirálynői léptek színpadra október utolsó vasárnapján.
A program érdekesebb volt, mint eddig bármikor: a Crystal nails Nemzetközi Bajnok Oktatói megmutatták a tél legmeghatározóbb újdonságait, a trendalkotó szakmai rendezvényen, azaz a Körömhajón óriási sikerrel debütáló három, új alapanyagokra épülő új technikát – lenövésmentes géllakkozás a CoverPRO-val, körömágyhosszabbító zselés műkörömépítés a ROCKY Cover HardGel-lel és reszeléskönnyített porcelánépítés az új Easy Powder porcelánporokkal.
Kalózok és ősemberek úgy tűnik, inspirálták a körmösöket: elképesztően sok, több mint 50 pályamunka érkezett a Tip-Box versenyre.
3D Fantázia kategóriában Élet az őskorban – részlet egy ősember naplójából volt a téma. A következő eredmény született:
1. Monostori Éva
2. Litvai Tímea
3. Maszlag Mária
A Tip-Box versenyek történetében először, a zsűri nem tudott dönteni arról, zselé/porci/akril mix kategóriában ki álljon a képzeletbeli dobogó legfelső fokára – pontegyenlőség volt ugyanis –, így két első helyezettet hirdetett. (A téma Karib-tengeri kalózok volt):
1. Kovács Éva
1. Maszlag Mária
2. Litvai Tímea
3. Bodó Zita

ÚJ ÜNNEPI-TÉLI SZÍNEK AZ ŐSZI KÖRMÖSNAPON